Валят предложения за КауЗаБГ

Идеите за обществено значими кампании изискват документи, с които НДФ „13 века България“ да гарантира честност и прозрачност на дарителските инициативи

Текст: Магдалена Гигова

Още преди да е активиран дарителският сайт на НДФ „13 века България“ КауЗаБГ  вече постъпват предложения за създаване на обществено значими кампании. Големият интерес е обясним – Фондът е гарант, че ще бъдат спазени утвърдените от световната практика принципи на дарителството: законосъобразност, прозрачност, честност, почтеност и финансова отговорност.

 

В КауЗаБГ всеки може да предложи  родолюбива,  общественозначима и близка до българското сърце инициатива.  Сайтът за реализиране на идеи с непреходна стойност е поредното доказателство за несломимото желание на Националния дарителски фонд за добротворчество и патриотични дела.

 

Но творческото вдъхновение не е достатъчна причина добрата кауза да намери място на платформата. Необходим е набор от задължителни документи,  които  да гарантират безупречна обосновка и финансов контрол за всеки етап от кампанията.

 

Ако сърцето ви тупти за бъдещо родолюбиво начинание, което търси подкрепа чрез НДФ „13 века България“, прочетете внимателно изискванията и документите в приложения линк! ТУК

Категория
Неразказани истории