КауЗа БГ – честният дарителски сайт за общественозначими инициативи

Националният дарителски фонд „13 века България“ гарантира прозрачност и почтеност на спомоществователите

Текст: Магдалена Гигова

КауЗа  БГ е новият проект на Националния дарителски фонд „13 века България“ – дарителски сайт, в който всеки може да предложи  кауза, стига тя да е родолюбива,  общественозначима и близка до българското сърце.

Сайтът за споделени инициативи с непреходна стойност –  КауЗа БГ е поредното доказателство за несломимото желание на Фонда за добротворчество и патриотични дела.

 

В него всеки може да сподели напълно безкористно своята идея, да я развие сред съмишленици и да потърси обществена подкрепа, за съграждането на стойностен проект на ползу роду. А Фондът със своята дългогодишна история и почтено наследство ще бъде естествен гарант за честното събиране и разходване на средствата.

 

Националният дарителски фонд „13 века България“ е единствената организация устояла на времето. Вече 40 години той поддържа възрожденския дух на дарителството и щедрото родолюбие.

 

КауЗа БГ е широко отворен за сърцати личности и организации, защото претворява и надгражда изначалната идея на НДФ „13 века България“.

Дарителският сайт предлага възможност всеки да популяризира общественозначимата си идея или да подкрепи такава според възможностите си.

КауЗа БГ спазва утвърдените от световната практика принципи на дарителството: законосъобразност, прозрачност, честност, почтеност и финансова отговорност, а Националният  дарителски фонд „13 века България“ бди за изпълнението на волята на дарителите.

Необходимите стъпки за създаване на кауза можете да откриете тук

Категория
Неразказани истории