КауЗа БГ – честният дарителски сайт

НДФ „13 века България“ е гарант за почтеността и на инициативите, и на онези, които ги подкрепят

Текст: Магдалена Гигова

През годината на своето 40-летие Националният дарителски фонд  „13 века България“ продължава да доказва непреходността на ценностите, които изповядва. Поредният стойностен проект е https://causabg.com/  дарителски сайт, в който всеки може да предложи  общественозначима кауза. Платформата дава гласност на родолюбиви и близки до българското сърце инициативи в подкрепа на патриотични дела.

 

https://causabg.com/   спазва утвърдените от световната практика принципи на дарителството: законосъобразност, прозрачност, честност, почтеност и финансова отговорност, а Националният  дарителски фонд „13 века България“ бди за изпълнението на волята на дарителите с авторитета и почтеното си наследство, утвърждавани с десетилетия.

 

В дарителския сайт всеки може да сподели своята идея, да я развие сред съмишленици и да потърси обществена подкрепа, за съграждането на смислен проект в полза на обществото.  А когато стане дума за  честното събиране и разходване на средствата, идва ролята на Фонда като естествен гарант.  НДФ „13 века България“ е единствената организация устояла на времето, която без прекъсване в продължение на 40 години възрожденския дух на дарителството и щедрото спомоществователство.

 

Дарителският сайт https://causabg.com/ вече е подкрепен от знакови личности, а когато влезете в платформата ще видите, че първите каузи наистина си струва да бъдат подпомогнати.  Прочетете условията за предлагане и одобрение на кауза и ще осъзнаете вниманието към всеки детайл по отношение на законността и прозрачността.

https://causabg.com/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8-%d1%83%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%b8-%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8/

 

 

Ако  сърцето ви тупти с общественозначима идея, която искате да получи подкрепа, решението е просто – вие имате кауза, ние – дарителски сайт. Същото с пълна сила важи и за онези, които искат да подкрепят смислена и родолюбива инициатива.

 

Да работим заедно!

Категория
Неразказани истории